söndag 5 september 2010

Slit och belöning

Igår hjälptes jag och en väninna åt att få hem den där soffan och det tog sin lilla tid. Tre vändor och otroligt trötta kroppar. Men vi hade kul under tiden vi gjorde det. Den är lite större än den gamla så det känns lite ovant. Den gamla åkte ut i trapphuset och det tog max två timmar innan någon fann den bra/fin nog att ta den. Ett bra sätt att bli av med möbler om grovsoporna är stängt eller man helt enkelt är lat. :P

Det blev en liten vila efter det innan jag gick till en annan väninna. Jag mindes inte vägen till hundra så jag gick nästan dubbelt så långt än jag behövt. Men jag kom i alla fram, det är det som räknas, hehe. Vi var allmänt sociala och jag bakade bullar utifrån mammas recept. Det enda negativa där var att degen klättrar på elvispen på slutet så det gick inte att använda den utan man fick använda de gamla hederliga verktygen: Händerna.

Bullarna blev i vilket fall en succé. Tack mamma för att jag fick tillgång till något så gott. :) Jag fick hälften med mig hem samt en dammsugare jag blivit lovad innan sommaren men inte kunnat hämta då eftersom jag hunnit åka till Norrköping.

Idag är jag dock förkyld... Troligen är det allt slit igår med bl.a. soffan som utlöste det... Men, men det skulle ju utlösts förr eller senare ändå så. Bättre att det sker dagar jag är ledig på.

CSN hade svarat på ett mejl där jag frågade om studiemedlet också. Det visar sig precis som vi på kursen trott: Vi är inte registrerade och då vill man såklart bli det snarast möjligt... Men vi har en bra lärare så får han veta det ordentligt som han fått nu kommer han fixa det fort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar